Gå til sidens indhold

Pressefunktion og Pressemeddelelser

Alle pressehenvendelser besvares via Skattestyrelsens pressefunktion.

Hvis du henvender dig som borger eller virksomhed, skal du ringe på 7222 1818. Du kan kontakte pressefunktionen på 7237 0900 eller på presse@sktst.dk

 • Hvis du som journalist søger aktindsigt

  Vil du som journalist bede om aktindsigt, skal du sende din anmodning til juraaktindsigt@sktst.dk. Hvis du har brug for hjælp til at afgrænse og præcisere din aktindsigt, kan du kontakte pressefunktionen.

 • Det kan du forvente af os

  Som journalist kan du forvente, at pressefunktionen kan hjælpe dig med oplysninger, vejledning og med at komme i kontakt med den relevante talsperson, som kan udtale sig.

  Pressefunktionens målsætning er at svare så hurtigt som muligt.

  Skattestyrelsen ønsker at have en åben dialog med offentligheden i bredeste forstand. Vi er bevidste om, at vi løfter en vigtig samfundsopgave, og at offentligheden har en berettiget interesse i at få oplysninger om Skattestyrelsen og den måde, vi løser opgaven med skatteindbetaling på.

 • Tavshedspligt

  Skattestyrelsen er underlagt tavshedspligt og må ikke udtale sig om personer, virksomheder eller konkrete sager eller på nogen måde videregive oplysninger om dem. Tavshedspligten indebærer også, at vi ikke kan be- eller afkræfte, om vi har en konkret sag under behandling.