Høj faglighed og godt arbejdsmiljø

Skatteforvaltningen i Danmark er i rivende udvikling. Den 1. juli 2018 blev syv nye specialiserede styrelser etableret. Skattestyrelsen er den største af de syv, og vores kerneopgave er at sikre, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden. Dermed er vi med til at sikre fundamentet for finansieringen af det danske samfund – og dermed løser vi en af de vigtigste samfundsopgaver i Danmark.

Trives du med at tage ansvar, store faglige udfordringer og gode kollegaer, så er Skattestyrelsen måske noget for dig. Vi er i fuld gang med at opbygge styrelsen, og her bliver du en del af en af de mest spændende og vigtigste forandringsprocesser i den offentlige sektor i disse år.

Vi tager vores myndighedsrolle alvorligt og ved, at vores arbejde har stor betydning for borgere og virksomheder, der skal have tillid til, at vi til alle tider driver en ordentlig, pålidelig og fremtidssikret skatteadministration. Det er et stort ansvar, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle.

Det stiller høje krav til, at vi vælger de rigtige løsninger, og at vi er ærlige, når vi støder på problemer. Derfor er faglighed, professionalisme og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere omdrejningspunktet for vores arbejde, og det er vigtigt, at vi har en arbejdskultur, der understøtter det.

Hvis du deler vores ambitioner og har et højt fagligt niveau, kan vi tilbyde en arbejdsplads, hvor et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og mange faglige udfordringer går hånd i hånd. Det er også en arbejdsplads, hvor vi arbejder tværgående, respekterer hinandens forskelligheder og i fællesskab finder gode løsninger.

I de kommende år har vi brug for en bred vifte af dygtige medarbejdere og ledere, der vil være med til at sætte deres præg på fremtidens Skattestyrelse. Så ønsker du at gøre en forskel for Danmark og bruge din faglighed til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave, glæder vi os til at modtage din ansøgning.