tre glade

Et job med mening

Det er ikke enkelt at sikre, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden. Hos os får du et job med mening, når vi med vores mange fagligheder sammen sikrer finansieringen af alt det, vi er fælles om.

Vi tager vores myndighedsrolle alvorligt

Hør styrelsesdirektør Merete Agergaard fortælle om Skattestyrelsen som en arbejdsplads, der skaber sammenhængskraft i Danmark.

Tag del i et mangfoldigt fællesskab

Skattestyrelsen er et hus af specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografiske placeringer.

Høj faglighed og godt arbejdsmiljø

I Skattestyrelsen har vi mange eksperter, og bidrager til vores samfundsopgave, uanset hvor i landet, vi arbejder og med hvilket fagområde.

Arbejd tæt på borgere og virksomheder

Vi er en stor organisation, der løser komplekse og krævende opgaver. Her får du en stejl læringskurve og bygger nye kompetencer.

Vi lægger vægt på faglighed og professionalisme

Du bliver dygtigere af at arbejde i Skattestyrelsen - og du bidrager til at løse en samfundsopgave med mening i Danmarks største styrelse.

Skattestyrelsen er repræsenteret i 156 internationale fora

Den gennemsnitlige anciennitet i Skattestyrelsen i 2020 var 16 år. Vores nye kolleger er i gennemsnit 34 år.

En medarbejder i Skattestyrelsen er gennemsnitligt 45 år – og hedder Mette eller Lars

Karriere i et internationalt miljø

Gennem sit arbejde i Skattestyrelsen fik Martin Knudsen mulighed for at arbejde to år i Den Internationale Valutafond i Washington D.C

På virtuel mission i Mongoliet

Med afsæt i erfaringerne fra Skattestyrelsen, kom Torsten Cumberland med på en virtuel mission til Mongoliet med Den Internationale Valutafond.

Få et job med mening

Vil du gøre en forskel for Danmark og bruge din faglighed til at løse en samfundsopgave med mening, glæder vi os til at modtage din ansøgning.