Om kampagnen: Fokus på Skattestyrelsens rekrutteringsbehov

I marts måned 2021 lancerer Skattestyrelsen en landsdækkende kampagne, der skal skabe opmærksomhed om styrelsens rekrutteringsbehov og Skattestyrelsen som arbejdsplads.

Eksempel På Annonce Tvillinger

Baggrund

Skattestyrelsen står overfor en historiske rekrutteringsopgave, idet vi skal rekruttere i størrelsesordenen op til 3.000 medarbejdere i årene frem til og med 2023. Det skal vi blandt andet, fordi vi styrker skattekontrollen markant, fordi vores opgaver vokser, og fordi erfarne kolleger løbende går på pension.

Det danske skattesystem er komplekst, og samfundet ændrer sig hele tiden. Derfor er det vigtigt, at vi følger med, så vi møder de forventninger, omverdenen har til os.

Vores kerneopgave løser vi ved at gøre det nemt, trygt og enkelt at betale skat. Og ved målrettet at bekæmpe svindel. Over hele landet har vi brug for medarbejdere og ledere med høj faglighed, det kan arbejde målrettet med at sikre, at alle betaler det, de skal.

Om kampagnen

Centralt i kampagnen er en rekrutteringsfilm. Rekrutteringsfilmen støttes op af outdoor annoncering i buslæskure over hele landet, og der indrykkes annoncer på de mest besøgte hjemmesider, på sociale medier og YouTube.

Fra alle indrykninger bliver der henvist til Skattestyrelsens rekrutteringssite skattestyrelsen.dk/job.

Kampagnefilm på tv og streamingtjenester

Rekrutteringsfilm er udarbejdet i samarbejde med kommunikationsbureauet Advice. I filmen anvender vi genren magisk realisme, der bygger på overdrivelse, høj energi og højt tempo, og en humoristisk tone.

Instruktør på filmen er Mikkel Blaabjerg Poulsen.

Se rekrutteringsfilmen

Se tekstet version af rekrutteringsfilmen:

Hør synstolket version af rekrutteringsfilm:

Digitale annoncer

Ud over et solidt tryk på tv indgår et væsentligt digitalt tryk med både filmvisninger og annoncer på en række digitale kanaler.

Eksempel på annonce, der vises på websites og sociale medier:

Eksempel På Annonce Dame Med 6 Arme

De digitale annoncer fungerer som animationer. Det vil sige, at billedserierne looper, hvor hvert stillbillede glider over i det næste. Annoncerne er klikbare og linker til vores rekrutteringssite skattestyrelsen.dk/job.

Plakater på buslæskure og i byrum

For at supplere tv-kampagnen anvendes såkaldt 'out door' eller 'trafikreklame’, fx plakater på buslæskure og i byrummet. Kampagnens plakater vil derfor være synlig i hele landet - særligt i store og mellemstore byer i områder med mange fodgængere.

Eksempel På Buslæskur Plakat