Fokus på Skattestyrelsens rekrutteringsbehov

Vi kører en landsdækkende kampagne, der skal skabe opmærksomhed om styrelsens rekrutteringsbehov og Skattestyrelsen som arbejdsplads.

Story Annonce (1)

Baggrund

Skattestyrelsen står overfor en historiske rekrutteringsopgave, idet vi skal rekruttere i størrelsesordenen op til 3.000 medarbejdere i årene frem til og med 2023. Det skal vi blandt andet, fordi vi styrker skattekontrollen markant, fordi vi får tilført flere opgaver, og fordi erfarne kolleger løbende går på pension.

Det danske skattesystem er komplekst, og samfundet ændrer sig hele tiden. Derfor er det vigtigt, at vi følger med, så vi møder de forventninger, omverdenen har til os.

Vores kerneopgave løser vi ved at gøre det nemt, trygt og enkelt at betale skat. Og ved målrettet at bekæmpe svindel. Over hele landet har vi brug for medarbejdere og ledere med høj faglighed, det kan arbejde målrettet med at sikre, at alle betaler det, de skal.

Om kampagnen

Centralt i kampagnen er en rekrutteringsfilm. Rekrutteringsfilmen støttes op af annoncer på de mest besøgte hjemmesider, på sociale medier og YouTube.

Fra alle indrykninger bliver der henvist til Skattestyrelsens rekrutteringssite skattestyrelsen.dk/job.

Kampagnefilm på tv og streamingtjenester

Rekrutteringsfilm er udarbejdet i samarbejde med kommunikationsbureauet Advice. I filmen anvender vi genren magisk realisme, der bygger på overdrivelse, høj energi og højt tempo, og en humoristisk tone.

Instruktør på filmen er Mikkel Blaabjerg Poulsen.

Filmen blev vist første gang i foråret 2021 og vises igen i foråret 2022 med nye medarbejdere i afslutningssekvensen.

Digitale annoncer

Ud over et solidt tryk på tv indgår et væsentligt digitalt tryk med både filmvisninger og annoncer på en række digitale kanaler. Eksempel på annonce, der vises på websites og sociale medier kan du se øverst på siden.

De digitale annoncer fungerer som animationer. Det vil sige, at billedserierne looper, hvor hvert stillbillede glider over i det næste. Annoncerne er klikbare og linker til vores rekrutteringssite skattestyrelsen.dk/job.

Film sætter fokus på vores faglighed

I efteråret 2021 har vi lanceret en film, der vises på de mest besøgte hjemmesider, på sociale medier og YouTube. Med filmen henvender vi os til folk, der tænder på at arbejde med noget så kompliceret, indholdstungt og meningsfuldt som skat. For at de kan se alt, hvad et job i Skattestyrelsen har at byde på, har vi skrevet verdens længste jobopslag – og dermed understreger vi vores slogan: ”Skat er ikke enkelt. Det er derfor, vi er her” - og det er derfor, vi bliver nødt til at skrive så meget om det.

ding-bottom: 56.25%; height: 0;">