Vores ledere

Mød vores fagdirektører

Skattestyrelsens direktion består af en styrelsesdirektør og seks fagdirektører, der er ansvarlige for hvert deres fagområde. Mød dem her.

Underdirektøren i midten

Bliv klogere på, hvad det vil sige at være underdirektør i Skattestyrelsen. Fire underdirektører fortæller her om deres ledelsesfokus.

Vores ledelsesgrundlag

Skattestyrelsens ledelsesgrundlag er en forpligtende ramme for vores lederes adfærd, der tydeliggør krav og forventninger til adfærden.

Zoom ind på fagområdet Erhverv

Hør fagdirektør Thomas Hjortenberg, fortælle om Erhverv, der hvert år hjælper 360.000 virksomheder med at betale korrekt skat, moms og afgifter.

Spot på fagområdet Selskab

Fagdirektør Kenneth Joenson fortæller her om arbejdet i Selskab og de forskelligartede opgaver, som hans medarbejdere løser.

Mød tre af Skattestyrelsens ledelsesrollemodeller

Her kan du møde Poul og blive klogere på hans opgave som leder

Mange ting skal gå op i en højere enhed, når Poul Korsholm Nielsen og teamet på 16 medarbejdere fx forbereder sig til, at omkring 2,7 mio. danskere i…

For Mathias er sparring et centralt element i ledelsesopgaven

Mathias Frostholm Kristensen er leder af den afdeling, der behandler refusion af udbytteskat. For ham er jobbet meningsfuldt, fordi Mathias selv og ha…

Fokus på trivsel og resultater er det, man kan forvente af ledere i Skattestyrelsen

For Ineke Petersen er en arbejdskultur, hvor medarbejderne er fagligt stolte og sætter en ære i det, de laver, væsentligt.