David Fjord Nielsen

Som direktør for fagområdet Borger- og Virksomhedskontakt er David Fjord Nielsen ansvarlig for de tværgående opkrævnings- og vejledningsopgaver i Skattestyrelsen, der omfatter en meget stor del af Skattestyrelsens direkte kommunikation med skatteyderne.

CV

2021 - : Fagdirektør Borger- og Virksomhedskontakt
2020 – 2021: Ekstern konsulent, Økonomistyrelsen
2017 – 2019: Afdelingschef i Miljø- og Fødevareministeriet
2016 – 2017: Vicedirektør i Miljøstyrelsen
2014 – 2016: Vicedirektør i Naturstyrelsen
2012 – 2014: Økonomichef i Civilstyrelsen, Justitsministeriet
2012: Chefkonsulent, Moderniseringsstyrelsen
2006 – 2012: Fuldmægtig og specialkonsulent, Finansministeriet
2006: Fuldmægtig, Økonomistyrelsen
Uddannelse: Cand. Scient.Pol. 2006, Master of Science, comparative politics 2005

David Fjord Nielsen er fagdirektør for Borger- og Virksomhedskontakt. Han er ansvarlig for de tværgående opkrævnings- og vejledningsopgaver i Skattestyrelsen. Og for ham at se giver det rigtig meget mening at lægge sin arbejdsindsats her.

- Med skatteopkrævningen har Skattestyrelsen ansvaret for en helt grundlæggende funktion i samfundet. En funktion, der er baseret på tillid. At man som borger kan være sikker på, at alle betaler det, de skal til fællesskabet - og hvis ikke, så har det konsekvenser - er en af grundpillerne for den basale tillid i samfundet. Og det er en dansk værdi, som er med til at gøre vores samfund effektivt og godt.

Tillid er også et centralt begreb i David Fjord Nielsens tilgang til ledelse.

- Jeg lægger stor vægt på, at vi arbejder sammen på grundlag af tillid. Vi skal stole på hinanden, så vi fx kan udtrykke uenighed og tvivl ærligt over for hinanden på tværs af hierarkier, så vi får det bedste grundlag for at træffe beslutninger. For vores arbejde er vigtigt, og det har en kæmpe betydning, at den enkelte tager ansvar for at løfte sin opgave, får tilegnet sig den nødvendige faglige viden, håndterer samarbejde og er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

 

Er du også på udkig efter et job, der sætter dedikation og opgaver med mening højt, så se vores ledige stillinger