Karin Bergen

Karin Bergen er direktør for fagområdet Person, der har med personbeskatningen at gøre, og som står for opkrævningen af op imod 550 milliarder kroner årligt.

CV

2018 - : Fagdirektør, Person
2016 - 2018: Konstitueret direktør for Kundeservice, SKAT
2015 - 2016: Underdirektør for Udland, SKAT
2012 - 2015: Underdirektør for Vejledning, SKAT
2009 - 2012: Regionsdirektør, SKAT Syddanmark
Uddannelse: Diplom og lederuddannet

Karin Bergen er direktør for fagområdet Person, der har med personbeskatningen at gøre, og som står for opkrævningen af op imod 550 milliarder kroner årligt. Det er også hendes område, der står for udbetalingen af overskydende skat til danskerne.

- Jeg er dybt engageret i - og stolt over at kunne bidrage til at løse den store samfundsopgave sammen med mine mange dygtige medarbejdere og ledere i hele landet. For mig er det afgørende med en respektfuld og empatisk tilgang, og jeg vægter kvalitet, ansvarlighed og ordentlighed højt.

I Skatteforvaltningen har vi ansvar for, at den største del af statens indtægter kommer i hus. En opgave, der ifølge Karin Bergen skal varetages med respekt og lydhørhed.

- Kompetent og effektiv administration, hvor vi er lydhøre overfor vores omverden, og hele tiden gør det så nemt som muligt for borgerne at betale den korrekte skat, og så svært som muligt at gøre det forkert, er pejlemærker og værdier, som jeg er dybt forankret i. Og det er med det udgangspunkt, jeg inden for personbeskatningen arbejder benhårdt på at skabe borgernes tillid. 

 

Er du også på udkig efter et job, der sætter dedikation og opgaver med mening højt, så se vores ledige stillinger