Steen Bechmann Jacobsen

Steen Bechmann Jacobsen er direktør for fagområdet Særlig Kontrol, der har det overordnede ansvar for at kontrollere, imødegå og bekæmpe national og international skatteunddragelse og organiseret økonomisk kriminalitet.

CV

2018 -: Fagdirektør Særlig Kontrol, Skattestyrelsen
2016 - 2018: Chefanklager, Statsadvokaten for SØIK
2015 - 2016: Vicestatsadvokat og stabschef, Statsadvokaten for SØIK
2012 - 2015: Advokaturchef, Københavns Politi
2010 - 2012: Advokaturchef, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Uddannelse: Cand.jur. 1999

Steen Bechmann Jacobsen er fagdirektør for Særlig Kontrol. For ham er det at arbejde i Skattestyrelsen en unik mulighed for at deltage i en af de for samfundets største og vigtigste reorganiseringer i nyere tid. Her er et bredt samarbejde især vigtigt for at lykkes. 
 
- Visionen for Særlig Kontrol er, at det skal være det mest effektive værn mod skattesvig og skatteunddragelse. For at det kan lykkes, skal der være stort fokus på faglighed, retssikkerhed samt godt og bredt samarbejde. Ikke bare inden for fagområdet, men også med andre fagområder i Skatteforvaltningen og øvrige myndigheder. Særlig Kontrol kan ikke løfte opgaverne alene, og derfor skal vi samarbejde effektivt på tværs af fagområder og øvrige myndigheder. 
 
Det engagement, der ligger hos medarbejdere og ledere, er det, Steen motiveres mest af ved sit arbejde i styrelsen. 
 
- Det, jeg holder mest af og får energi af i mit arbejde, er, når jeg mærker og oplever medarbejdernes og ledernes dybfølte engagement og indsats transformere sig til konkrete resultater, hvor man kan se, at vi sammen gør en mærkbar forskel og opnår betydelige fremskridt i forhold til vores mål og strategi. 

 

 

Er du også på udkig efter et job, der sætter dedikation og opgaver med mening højt, så se vores ledige stillinger