Anne Munksgaard: Motivationen driver værket

Anne Munksgaard er underdirektør for Små og mellemstore selskaber.

Anne er uddannet jurist og satte for første gang benene inden for i det daværende Told og Skat i 1995 som juridisk behandler. Sidenhen har hun bevæget sig vidt omkring som blandt andet viceskattedirektør for Regionssekretariatet i SKAT Syddanmark og underdirektør i SKAT. Siden 1. august 2019 har hun haft base i Horsens som underdirektør for Små og mellemstore selskaber 

Som leder optager det fælles ansvar på tværs af enheder, afdelinger og fagområder Anne. 

- I den kommende tid skal vi have et særligt fokus på at hjælpe hinanden på tværs, da der er mange nye medarbejdere, der skal onboardes. Det kræver, at vi samarbejder og bidrager til, at alle de nye enheder kommer godt i gang. Jeg er derfor optaget af at sikre, at vi kommunikerer om opgaverne og retningen, så der opnås en fælles forståelse for, hvilke resultater, vi skal opnå. Og alle skal vide, hvordan vi prioriterer og have forståelse for hinandens arbejdsopgaver, der for langt størstedelens vedkommende består af kontrolopgaver. 

Engagement og kvalitet er alfa og omega 

​​​Skatte- og momsområdet er utrolig komplekst, og der er mange faglige spidsfindigheder, man skal kende til. It-systemerne kan være drilske, og arbejdsopgaverne er i evig udvikling 
 
- Jeg er meget stolt af alle mine medarbejdere. De bidrager hver især med noget vigtigt. Selv efter 25 år er jeg stadig imponeret over det faglige engagement og den faglige stolthed, som den enkelte medarbejder har i forhold til sine arbejdsopgaver. Jeg kan blivehelt rørt over at se, hvordan man kan gå op i en enkelt paragraf og bare kan den til fingerspidserne.  

Det motiverer Anne at være en del af en stor organisation, som har en meget vigtig samfundsopgave, hvor man bruger hinandens kompetencer på tværs.  

- Det er fantastisk at se, når vi lykkes som organisation, når vi når målene, og selvfølgelig når arbejdsglæden er i top. Kort sagt at vi er ”grønne”, ikke blot i forhold til de hårde mål, men også i forhold til trivslen. Det er jo med til at øge tilliden til os som skatteforvaltning på den lidt længere bane. 

Det kan vi kun gøre med de rette medarbejdere om bord, og derfor ligger trivsel og kompetenceudvikling højt på min dagsorden. 

 

Er du også på udkig efter et job, der sætter dedikation og opgaver med mening højt, så se vores ledige stillinger