Vores medarbejdere


Marlene Weise Svanberg

Marlene er kontorchef i Jura, Digitalisering, hvor digitaliseringsklar lovgivning, regelforenkling og compliance er på dagsordenen

Moheb Sahar

Mange forskellige opgaver, en til tider meget hektisk hverdag og et rigtig godt overblik. Det er hverdagen i ledelsessekretariatet i Erhverv.

Gitte Stjernø

Som skatterevisor har Gitte god brug for sin evne til at komme til bunds i tal, når hun kortlægger data om selskaber oprettet i skattelylande.

Malou Sommer

Mange års viden og erfaring fra en lang karriere i Skattestyrelsen er en stor fordel, når Malou supporterer sine kollegaer med data til kontroller.

Ilhan Cetinkaya

Ikke to dage er ens, når Ilhan Cetinkaya arbejder med større erhvervsvirksomheders moms og skat.

Kasper Sørensen

Kasper er tidligere militærmand, men bekæmper nu svindel med moms i internethandel.

Suzan Burcu

Suzan har god brug for sin baggrund i forvaltning, når hun som specialist på registrering af virksomheder arbejder med processer og systemer.

Terese Urth

Terese leder blandt andet et projekt, der gør det nemmere for virksomheder at indberette forskellige skattearter korrekt.

Simon Ahlbom Jørgensen

Simon bruger sin uddannelse som jurist i en meget bred forstand, når han fører kontrol med store virksomheder.

Ida Alban Adler

Som ledelsesstøtte i sekretariatet for Særlig Kontrol har Ida Alban Adler fokus på at skabe overblik og gøre det komplekse nemt at forstå.

Mød Katja og Alexander

Katja Uhrenholt og Alexander Nissen er med til at bekæmpe skatteøkonomisk kriminalitet. Sammen med kolleger spotter de, når svindlere forsøger at skju…

Carsten Oxenbøll

Som erfaren skatterevisor arbejder Carsten Oxenbøll med de store og komplekse sager om økonomisk kriminalitet.

Find dit drømmejob

Ledige stillinger