Min lange erfaring kan stadig bruges

Med en alder på 65+ havde Arne planlagt at gå på pension fra sin lederstilling, men da tiden nærmede sig, var han alligevel ikke klar og søgte derfor en stilling i Skattestyrelsen.

Navn: Arne Tornvig Christensen
Alder: 65+
Ansat siden: 2020
Uddannelse: cand.jur. og Master i Offentlig Ledelse

- Jeg var naturligvis lidt spændt på, hvordan ansøgningen ville blive behandlet. Om jeg ville blive kaldt til samtale, for det er jo lidt usædvanligt at ansætte en, der er 65+, fortæller Arne.

Men Arne blev kaldt til samtale og blev ansat i kontoret Jura, straffeproces og aktindsigt. Her arbejder han med tunge aktindsigtsager, hvor det er rigtig godt at have den ro, robusthed og troværdighed blandet med jysk ydmyghed, som Arne kommer med.

Samtidig har Arne arbejdet med jura i over 30 år, og den lange erfaring samt den fine redegørelse, han gav for, hvorfor han gerne ville fortsætte sit arbejdsliv med et skifte fra en lederstilling til en ansættelse som sagsbehandler, gjorde, at han blev ansat.

Et godt forbillede 
Arne er en mand med en vis faglig tyngde. I sit lange arbejdsliv har han været anklager, vicepolitimester og fængselsinspektør, så når der kommer en klage, står han roligt og solidt i alle situationer og kan løse alle udfordringer, også når der opstår uenighed. Og det kan de fleste altid lære noget af. Han fungerer derfor også som et godt forbillede for de mindre erfarne kolleger i kontoret.

- Jeg har nogle spændende opgaver, og det, som jeg godt kan lide, er jo juraen og det at løse problemer. Samtidig har jeg nogle søde og dygtige kolleger og en god ledelse, som bidrager til, at det stadig er godt at være på arbejdsmarkedet.