Ikke to dage er ens

Ilhan Cetinkaya begyndte sin karriere som elev i Skatteforvaltningen i 2013 og har siden da udviklet sig meget både personligt og fagligt. En udvikling, der bestemt ikke er forbi endnu.

Navn: Ilhan Cetinkaya
Ansat: 2013 
Uddannelse: Offentlig administration, samt diplom i skat. 

Ilhans karriere tog sin begyndelse, da han i 2013 begyndte som elev i offentlig administration. Nu er han 34 år og sidder i SEV 2, Større Erhvervsvirksomheder, og tager som en del af sin ansættelse en diplomuddannelse i skat på Københavns Professionshøjskole. 

Ikke to dage er ens i Ilhans arbejde, for ikke to sager eller virksomheder er ens. Der er altid noget nyt at undersøge og noget nyt at blive klogere på. 

- Vi er et par gange om måneden ude på kontrol. Kontrollerne skal forberedes, og når vi er tilbage på kontoret, er der et større opfølgningsarbejde. Vi arbejder aldrig alene – når vi er ude på kontrol, er vi altid minimum to sammen, fortæller Ilhan og fortsætter: 

- Vi har et tæt samarbejde internt på kontoret, men også med myndigheder og politiet. Det og det faktum, at vi er sammen om at sikre, at skattelovgivningen overholdes, oplever jeg som ekstremt meningsfuldt og giver mig stor værdi i mit arbejde. 

Faglig og personlig udvikling 

Det er også vigtigt for Ilhan, at der er en god balance mellem forventninger og friheden til at tilrettelægge sit arbejde, så man bliver den bedste udgave af sig selv. 

- Og så betyder det selvfølgelig også en hel del, at man i Skattestyrelsen har rige muligheder for at udvikle sig både fagligt og menneskeligt. Jeg ved, at jeg i min tid har udviklet mig meget, både personligt og fagligt. En udvikling, der slet ikke er slut. Og skulle det betyde, at jeg skal prøve at bo i andre dele af landet eller udforske nye fagområder, så er der også mulighed for det. 

I det hele taget oplever Ilhan Skattestyrelsen som en arbejdsplads med plads til en enorm mangfoldighed. 

- I Skattestyrelsen er der plads til alle. Uanset, hvem man er, slutter han med et smil. 

 

Er du også på udkig efter et job, der sætter dedikation og opgaver med mening højt, så se vores ledige stillinger