Vi gør det lettere for virksomhederne

Terese Urth hjælper virksomheder med løsninger, der gør det nemmere at indberette forskellige skattearter korrekt.

Navn: Terese Urth
Uddannelse: Cand. Merc. SMC (Strategic Market Creation)
Ansat: 2018

Langt de fleste virksomheder gør alt for at følge reglerne, men i forhold til et område som moms, afgifter og skat kan det godt være kompliceret. 

- Jeg tror, de fleste virksomheder starter op med en drøm om at blive en succes. Men nogle af dem har ikke sat sig ind i, hvad det kræver, eller også har de ikke kompetencerne til det administrative og kan derfor få udfordringer på den front, fortæller Terese Urth, der arbejder med moms og lønsum i fagområdet Erhverv. 

Terese er projektleder for et projekt, der skal tage hånd om de virksomheder, der af den ene eller anden grund ikke angiver deres moms, afgifter og skat korrekt og til tiden. 

Projektet har primært fokus på at hjælpe de mange virksomheder, der gerne vil, men samtidig skal de virksomheder, som gentagne gange ikke lever op til deres pligter, møde en konsekvens i form af kontrol og sanktion.

- Vi forsøger at sætte os i virksomhedernes sted, så vi kan hjælpe dem bedst muligt. Og for at få så mange input og så meget viden som muligt er der medarbejdere med fra mange områder i Skattestyrelsen. Jeg har derfor mange forskellige arbejdsopgaver fra projektledelse, afrapportering og medarbejderinddragelse til workshops og analyser af data og brugerindsigter. 

Samarbejde på tværs af en stor organisation 

Netop den brede kontaktflade og at arbejde på tværs af organisationen er noget af det, Terese sætter stor pris på ved at arbejde i Skattestyrelsen 

- Der er stor fokus på samarbejde, og jeg synes, det er en klar fordel, at viden og erfaring fra hele organisationen tænkes ind i de færdige løsninger. 

- Samtidig er der plads til at prøve nye metoder af. Hvis vi skal kunne rykke ved adfærden blandt virksomhederne, er det vigtigt, at der er et rum til at kunne teste hypoteser af, så vi kommer frem til de rigtige løsninger. 

Terese har været ansat i Skattestyrelsen i to år og fremhæver, at hun relativt hurtigt oplevede at få ansvar og sine egne opgaver. 

- Som ny er det dejligt at opleve, at der altid er nogle kollegaer, der kan og vil hjælpe en videre, når man har brug for det. Alle har noget at byde ind med, og der er plads til mange forskellige typer, fortæller Terese, der selv arbejder i et kontor, hvor medarbejderne kommer fra forskellige brancher og har forskellige uddannelser.  

Er du også på udkig efter et job, der sætter dedikation og opgaver med mening højt, så se vores ledige stillinger